WINACTIE: win een telefoonhoesje naar keuze!

Als je in mijn huis rond kijkt, komt het thema reizen overal terug. Een wereldkaart boven mijn bed, diverse globes in huis, beeldjes uit verre landen, reisboeken en instrumenten uit alle uithoeken van de wereld. Ook de spullen die ik bij me draag moeten er aan geloven. Zo kreeg ik vorig jaar een mooie worldmap-paspoorthoes voor mijn verjaardag en ontving ik onlangs een heel gaaf iPhone 6s hoesje met wereldkaart print. Bij mij ademt alles reizen.

Telefoonhoesje wereld

Telefoonhoesje

 

 

 

 

 

Wil jij ook kans maken op zo een gaaf telefoonhoesje? Dan heb ik goed nieuws! Want ik mag een telefoonhoesje naar keuze weggeven!

Zelf heb ik bovenstaand Iphone-hoesje met wereldkaart print uitgezocht. Het is een bookcase-hoesje waarin je je belangrijkste pasjes -zoals je id-kaart, rijbewijs, pinpas of creditcard- in kunt bewaren. Wel zo handig voor op reis! Bovendien kun je het hoesje dubbel vouwen zodat je je reisfilmpjes en foto’s gemakkelijk kunt bekijken.

Op de website van Telefoonhoesjestore kun je onwijs gave smartphonehoesjes met het thema reizen vinden, zoals het door mij gekozen iPhone 6 hoesje of een iPhone SE hoesje.

telefoonhoesjestore

Wil jij ook kans maken op zo een gaaf telefoonhoesje?

Doe mee en win! Wat moet je hier voor doen?

  • Like Reisheid op Facebook;
  • Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore;
  • Laat in een reactie op dit bericht óf onder het bericht op de Facebookpagina van Reisheid weten dat je graag een telefoonhoesje wilt winnen.

    Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met woensdag 18 mei 2016. De dag erna maak ik de winnaar bekend. 

1 reactie

  1. Wat een superleuk hoesje zeg! 😀 Zelf zal ik een iets fleuriger hoesje kiezen denk ik, mocht ik de gelukkige winnares worden hihihih. Ben dol op vrolijke kleurtjes, en kan zeker een leuk nieuw hoesje wel goed gebruiken! Helemaal leuk dat je deze actie mag organiseren voor de lezers van je blog. Ik maak graag een kansje
    Groetje van ilsiee

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.