WIN EEN REIS VOOR 2 PERSONEN NAAR MAROKKO EN BEKLIM DE HOOGSTE BERG VAN NOORD-AFRIKA: MOUNT TOUBKAL

Climb Mount Toubkal

Marokko. Het was de eerste ‘verre’ reis die ik alleen maakte, zonder mijn ouders. Ik heb er dan ook nog altijd een bijzondere herinnering aan. Het was het land van 1001 nacht dat mijn reislust aanwakkerde, en het begin vormde van een levenspad met nog vele mooie reizen naar andere werelden en verre oorden. De sprookjesachtige steden, de woestijn en de bergen hadden een bijzondere aantrekkingskracht op mij. Met name het  Atlasgebergte fascineerde me. Het is een van de mooiste bergketens ter wereld en ‘het dak van Noord-Afrika’.

Bergen fascineren me zonder meer. De besneeuwde toppen, robuuste rotsen zo groot als huizen, prachtige valleien, waanzinnige vergezichten en indrukwekkende gletsjers. Je raakt er niet uit gekeken. Bergen zijn puur, krachtig en majestueus. Het is dan ook niet voor niets dat mijn dochter en ik geregeld gaan hiken, of we doen een meerdaagse trekking door de bergen. De bergen roepen ons gewoon!

Ook in Marokko kun je onwijs gave trekkingexpedities doen vanuit Marrakech. Wandel door authentieke dorpjes, slaap in Berber Guesthouses en leer de echte Marokkaanse bevolking kennen. Het absolute toppunt -letterlijk en figuurlijk- is Mount Toubkal: de hoogste berg van Noord-Afrika.

Hou je wel van een uitdaging en van wat avontuur? Wil je het Atlasgebergte ontdekken en Mount Toubkal beklimmen? Dan heb ik goed nieuws voor je! Elke twee maanden geeft Bookatrekking.com een complete reis weg voor de mooiste trektochten. Denk aan het beklimmen van de Kilimanjaro, Mount Rinjani in Indonesië of één van de Inca Trails in Peru. Van 1 tot 14 juli 2019 kun je een reis voor 2 personen naar Marokko winnen en de hoogste berg van Noord-Afrika beklimmen: Mount Toubkal. Ervaar de wildernis en doe mee!

Wat moet je doen om te winnen?

Ga naar de prijsvraagpagina, vul je naam en emailadres in en vertel waarom jij deze reis graag wilt winnen. Na 14 juli wordt de winnaar bekend gemaakt en wie weet ben jij wel de winnaar van deze mooie reis! De prijs wordt weggegeven door Bookatrekking.com in samenwerking met Morocco Toubkal Adventure. De reis is inclusief accommodatie (2 hotelovernachtingen in Marrakech), maaltijden, porters en begeleiding van professionele gidsen naar de top van Mount Toubkal! De vluchten zijn exclusief. De trip start elke week en kan dus gestart worden op een voor jou geschikt moment. 

Unieke trekkings op Bookatrekking.com

Op Bookatrekking.com vind je dé trekking die jouw leven onvergetelijk maakt. Of je nu de Inca Trail wilt ontdekken of de Kilimanjaro beklimmen. Bookatrekking.com heeft een breed en gevarieerd aanbod van eersteklas trekkingen.

BECAUSE IN THE END, YOU WON’T REMEMBER THE TIME YOU SPENT WORKING IN THE OFFICE OR MOWING YOUR LAWN.
CLIMB THAT MOUNTAIN.” Jack Kerouac

Meer info & tips over het beklimmen van Mount Toubkal vind je hier.

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.