WINACTIE! Win een hexagon collage t.w.v. €125,55!

Nu we even niet kunnen reizen is het heerlijk om thuis herinneringen op te halen aan alle prachtige reizen die we hebben gemaakt. We kijken onze foto’s en video’s van Afrika, Azië en Zuid-Amerika terug en koesteren de mooie ervaringen die we daar hebben mogen beleven. 

Nikki weet nog nagenoeg alles van onze reizen, vanaf dat ze 3 jaar is. Bijzonder om te zien! Ze kon nog precies vertellen hoe ze in Jordanië naar de ‘roze stad’ ging en dat ze enorme krab had gevonden in Cuba. Zelf heb ik nauwelijks herinneringen aan de hele periode voor mijn achtste levensjaar (?). Des te belangrijker dus om zoveel mogelijk te fotograferen en video’s te maken, en zeker op reis. Dat zijn toch bijzondere momenten die je samen beleeft. 

In onze woonkamer hebben we bordjes uit alle windstreken hangen, mooie handgemaakte schilderijtjes uit Zuid-Afrika en Costa Rica, een wandkleed uit Egypte, beeldjes uit Gambia en Viëtnam, houtsnijwerk uit Cambodja en een masker uit Sri Lanka. Foto’s aan de muur ontbreken echter. Ik wilde al heel lang een hexagon bestellen voor aan de muur, maar ik weet nooit uit welke foto’s ik moet kiezen…. 😉 Het zijn er gewoon teveel! In ons volgende huis gaan we daarom een hele grote wand met alleen maar hexagons maken zodat we steeds weg kunnen dromen bij al die mooie herinneringen.

Wil jij ook een foto op hexagon voor aan jouw muur? Dan heb ik goed nieuws want in samenwerking met Canvascompany.nl mag ik een hexagon voor aan je wand weggeven  t.w.v. €125,55! De winnaar mag een hexagon van 17 x 15 cm (9 stuks) uitkiezen bij Canvascompany.nl.

Ontwerp je eigen hexagon op Canvascompany.nl

Je kunt je eigen ontwerp maken door je reisfoto’s op verschillende hexagons (zeshoeken) te laten drukken. Met de bijgeleverde afstandhoudertjes kun je de verschillende hexxas op je fotomuur precies zo afstellen dat ze even ver uit elkaar hangen. De hexagon collage wordt afgedrukt op forex: een lichtgewicht, maar stevige kunststof plaat met een gladde toplaag waarop je reisfoto’s haarscherp kunnen worden afgedrukt. Met behulp van de meegeleverde plakstrips kun je jouw collage gemakkelijk ophangen. 

Hoe win je zo een mooie hexagon collage?

Wil je thuis ook het reisgevoel bewaren door een hexagon collage aan je muur te hangen? Doe dan mee en win!

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met 15 mei 2020. De dag erna maak ik de winnaar via Facebook bekend. Succes!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.