WINACTIE: Win 30 euro shoptegoed!

Als ik op reis ga, kan ik niet zonder mijn Iphone. Waar ik vroeger gewapend met landkaart, kompas, notitieboekje en een stapel prints van alle vluchten, hotels en bezienswaardigheden op pad ging, ben ik nu nergens zonder mijn Iphone. Hij is alles in 1 voor mij: mijn landkaart, mijn kompas, mijn reisgids, mijn wekker, mijn notitieboek, mijn tolk, mijn stappenteller en nog zoveel meer. En natuurlijk wil ik jullie via Social Media altijd op de hoogte blijven houden op reis! Het is daarom wel handig dat mijn Iphone altijd en overal opgeladen is en goed beschermd is tegen water en stootjes.

Dock
Dock
Travelkit
Travelkit
Sportarmband
Sportarmband
Houder met ring
Houder met ring

 

 

 

Bij Hoesjes-Outlet.nl hebben ze een uitgebreid assortiment om je smartphone altijd en overal te beschermen en ‘online‘ te houden. Zo hebben ze een mega handige travelkit (aanrader!), docks, houders, sportarmbanden, waterdichte hoesjes en er is een ruim assortiment Iphone 6 hoesjes.

slider-algemeen2

Wil jij ook zo een travelkit voor op reis hebben, of juist een mooi nieuw hoesje voor je smartphone? Dan heb ik goed nieuws, want ik mag 30 euro aan shoptegoed weggeven bij Hoesjes-outlet.nl!

Wil jij kans maken op 30 euro shoptegoed bij                  Hoesjes-outlet.nl?

Doe mee en win! Wat moet je hier voor doen?

  • Like Reisheid op Facebook;
  • Laat in een reactie op dit bericht óf onder het bericht op de Facebookpagina van Reisheid weten waarom je graag 30 euro shoptegoed wilt winnen.

    Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met maandag 17 oktober 2016. De dag erna maak ik de winnaar bekend. Succes!!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.