Wij doen mee aan The Hike in Kaapverdië voor SOS Kinderdorpen

Op 20 & 21 oktober 2018 gaan Nikki en ik 24 uur lopen door São Vicente (Kaapverdië) om geld in te zamelen voor SOS Kinderdorp Assomada in Kaapverdië. We lopen zoveel mogelijk kilometers en iedere stap die gezet wordt, draagt bij aan een beter leven voor kinderen in nood.

In Kaapverdië zijn armoede, gebroken gezinnen, verwaarlozing en kinderarbeid aan de orde van de dag. Veel kinderen stoppen met school en leven op straat.

Het geld dat wordt opgehaald met deze sponsorloop gaat naar het SOS Kinderdorp Assomada. Hier groeien kinderen op die de zorg van hun ouders zijn verloren of van wie de ouders niet in staat zijn om voor hen te zorgen. In een SOS Kinderdorp vinden ze een veilig thuis.

Wij zetten ons in voor SOS Kinderdorpen omdat we het belangrijk vinden dat kinderen, waar dan ook ter wereld, een liefdevol thuis verdienen. Op onze reizen hebben we veel armoede gezien. Hoewel de mensen niets hadden gaven ze ons alles en ontvingen ze ons met open armen. We hebben zoveel liefde en gastvrijheid ontvangen dat we graag iets terug willen doen.

Zou jij onze actie willen steunen? Reis en verblijf betalen we natuurlijk zelf. Al het opgehaalde geld gaat daarmee rechtstreeks naar de kinderen. Elke euro is welkom!

Alvast hartelijk bedankt voor je donatie,

Liefs, Kelly & Nikki

Doneren kan hier: 

https://www.sosthehike.nl/team/reisheid/doneren

Nieuwsbericht op www.sosthehike.nl

Onze teampagina: https://www.sosthehike.nl/team/reisheid

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.