OP REIS VOOR HET GOEDE DOEL: 24 UUR LOPEN VOOR KINDEREN IN KAAPVERDIË

The Hike Kaapverdië SOS Kinderdorpen

In de herfstvakantie van 2018 gaan Nikki en ik een avontuurlijke reis maken naar het ruige Kaapverdië. We gaan niet zomaar op vakantie. Deze keer maken we een reis voor het goede doel: we doen mee aan de 24-uurs sponsorloop voor kinderen in nood in Kaapverdië. ‘The Hike’ wordt georganiseerd door SOS Kinderdorpen en je kunt ons hier steunen.

THE HIKE – SOS KINDERDORPEN

SOS Kinderdorpen helpt kwetsbare kinderen zonder ouders of veilig thuis in 135 landen, waaronder Kaapverdië. Op 20 & 21 oktober 2018 organiseert SOS Kinderdorpen met behulp met de familie van Berkel uit het RTL 4 – programma ‘Helemaal het einde’ The Hike: een wandeling van 24 uur, dwars door het woeste landschap van het Kaapverdische eiland São Vicente. Met iedere meter die we lopen dragen we bij aan een beter leven voor de kinderen in Kaapverdië. Wereldwijd staat 1 op de 10 kinderen er alleen voor, of groeit op in een onveilige situatie. SOS Kinderdorpen zet zich structureel in voor deze kinderen. In de SOS Kinderdorpen in Kaapverdië groeien 392 kinderen op die de zorg van hun ouders zijn verloren. Dankzij SOS Kinderdorpen kunnen ze weer opgroeien in een familie.

WAAROM NIKKI EN IK MEEDOEN AAN THE HIKE

Wij zetten ons in voor SOS Kinderdorpen omdat we vinden dat kinderen, waar dan ook ter wereld, een liefdevol thuis verdienen. Op onze reizen hebben we veel armoede gezien. Hoewel de mensen niets hadden gaven ze ons alles en ontvingen ze ons met open armen. We hebben zoveel liefde en gastvrijheid ontvangen dat we graag iets terug willen doen. Daarom lopen wij op 20 & 21 oktober 2018 24 uur lang voor de kinderen in Kaapverdië. Steun jij onze actie?

Team Reisheid the Hike

THE HIKE: EDITIE KAAPVERDIË

SOS Kinderdorpen zoekt nog avontuurlijke deelnemers voor deze unieke reis. Meedoen aan The Hike levert je niet alleen een onvergetelijke ervaring op. Meedoen betekent met name een jaar lang liefdevolle zorg voor een kind in een SOS familie in Kaapverdië. De kosten om één kind een jaar lang 24 uur per dag een liefdevol thuis te geven bestaan uit:
·        100 euro voor één jaar medische zorg
·        125 euro voor één jaar naar school
·        200 euro één jaar psychosociale hulp
·        775 euro voor één jaar eten en drinken
Totaal: 1200 euro voor 1 jaar liefdevolle zorg.

OP REIS VOOR HET GOEDE DOEL

The Hike brengt je langs al het moois dat São Vicente te bieden heeft: uitgestrekte landschappen, de grillige kustlijn, uitdagende bergen en de pittoreske havenstad Mindelo. In 24 uur leer je de bruisende Kaapverdische cultuur en de woeste natuur kennen. Maar als je mee doet aan The Hike leer je ook de andere kant van Kaapverdië kennen. Je maakt kennis met het werk van SOS Kinderdorpen en je ziet met eigen ogen het verschil dat jij als deelnemer kan maken door mee te doen aan The Hike. Op São Vicente is er een sociaal kindercenter van SOS Kinderdorpen, waar zij kinderen helpen die op straat leven. Op het eiland Santiago liggen 2 kinderdorpen waar kinderen wonen die de zorg van hun ouders zijn verloren. Kinderen in noodsituaties vinden hier een veilig thuis.
The Hike Kaapverdië SOS Kinderdorpen

KOM IN ACTIE!

Met deze sportieve uitdaging krijg je de kans om kinderen in Kaapverdië een beter leven te bieden. Iedere deelnemer werft zelf minimaal € 1.200 euro sponsorgeld. Met dit bedrag kun je een kind in Kaapverdië 1 jaar lang liefdevolle zorg bieden. Je reis en verblijf betaal je zelf. Je kunt de sponsorloop uitstekend combineren met een vakantie in het mooie Kaapverdië. Ga jij de uitdaging aan? Je kunt je hier inschrijven.

STEUN ONS EN HELP DE KINDEREN IN KAAPVERDIË

Nikki en ik zoeken natuurlijk ook nog donateurs die onze actie willen ondersteunen! Door Nikki en mij een donatie te geven kun je een steentje bijdragen aan het verbeteren van het leven van een kind in Kaapverdië. Alle kleine beetjes zijn welkom. Steun Nikki en mij hier en draag bij aan een beter leven voor de kinderen in Kaapverdië!
Foto’s: SOS Kinderdorpen & Reisheid.nl

The Hike Kaapverdië SOS Kinderdorpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.