WINACTIE! Win een grote wereldkaart op canvas t.w.v. €119,95!

Als je in ons huis rond kijkt, komt het thema reizen overal terug. Een grote wereldkaart aan de muur, diverse globes in huis, beeldjes uit verre landen, reisboeken, een wandkleed uit Egypte en instrumenten uit alle uithoeken van de wereld. Bij ons ademt alles reizen.

Als klein meisje zat ik vroeger al in atlassen te bladeren en op mijn wereldkaart te kijken. Wegdromen over reizen naar landen hier ver vandaan, alle hoofdsteden uit mijn hoofd leren en me bedenken hoe het zou zijn rond te dwalen aan de andere kant van de wereld. Nu ik moeder ben vind ik het super leuk om dit samen met mijn dochter te doen. Op haar kamer hangt een enorme wereldkaart en bijna elke avond voor het slapen gaan staat ze ervoor. Dan wijst ze aan waar ze al allemaal geweest is en waar ze nog graag naar toe zou willen.

Wil jij ook zo een grote wereldkaart voor aan jouw muur? Dan heb ik goed nieuws want in samenwerking met Wereldkaarten.nl mag ik een grote wereldkaart t.w.v. €119,95 weggeven! De winnaar mag een groot formaat wereldkaart op uitkiezen bij Wereldkaarten.nl.

Unieke wereldkaarten op wereldkaarten.nl

Bij Wereldkaarten.nl vind je unieke wereldkaarten in allerlei soorten, maten en materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een historische wereldkaart met een uniek vintage uiterlijk? Of ga je liever voor een wat strakker en trendy ontwerp? Erg mooi voor boven je bed of voor in de woonkamer.

 

 

 

 

 

 

Lijkt het jou toch leuker om een wereldkaart aan de muur te hebben waarop de landnamen en hoofdsteden zijn aangegeven? Kies dan voor een geografische kaart. Ook voor kinderen zijn er speciale wereldkaarten waarvan ze veel kunnen leren.

Een wereldkaart kan op verschillende materialen met elk een eigen karakter worden gedrukt, zoals canvas, hout, poster, aluminium of glas. Van modern en strak tot landelijk of industrieel. Zo komt de wereldkaart helemaal tot zijn recht in jouw huis. En in een groot formaat valt hij natuurlijk goed op zodat je een echte eyecatcher aan je muur hebt 😊

 

 

 

 

 

 

Hoe win je zo een mooie wereldkaart?

Wil je thuis ook het reisgevoel bewaren door een grote wereldkaart aan je muur te hangen? Doe dan mee en win!

Dat is alles! Je kunt meedoen tot en met 30 september 2018. De dag erna maak ik de winnaar via Facebook bekend. Succes!!

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.