Reisheid te zien in RTL Nieuws

Nikki en ik waren gisteren te zien bij RTL Nieuws in een item over de aangescherpte controles op Schiphol. Ik vind het een hele goede zaak dat de Marechaussee zo streng controleert op alleenreizende ouders. Alle lof hiervoor, maar het betekent wel dat je goed voorbereid naar Schiphol moet komen als je alleen met je kind reist. Toen we de eerste keer uit de rij werden geplukt was ik hier niet van op de hoogte en dat had even wat consequenties. Ook voor Nikki, die ondervraagd werd door de Marechaussee. Gelukkig kwam het allemaal goed en voortaan zorg ik er wel voor dat ik de juiste documenten bij me heb 🙂 Dat bleek echter nog heel wat uitzoekwerk, maar daarover vertel ik je alles in mijn volgende blog.

De uitzending van RTL Nieuws kun je hier terug kijken.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.